Bokföring och redovisning 

Oavsett vilken form ditt företag drivs i så är det viktigt att redovisningen sköts på rätt sätt och att man följer de lagar och regler som gäller inom bokföring.

Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och vill att du som kund skall känna dig trygg med de tjänster vi levererar. Vi kan ansvara för hela eller delar av din ekonomiadministration och tillsammans skapa enkla och effektiva rutiner. 

Våra uppdrag inom redovisning och bokföring sträcker sig från att göra din årliga deklaration till att sköta hela företagets ekonomiflöde.

Våra kunder är föreningar, enskilda firmor och aktiebolag.

Löner och personal 

Vi gör löneberäkning, tar fram underlag för utbetalning av lön till anställda och kontrolluppgifter till myndigheter.

Funderar du på att anställa personal så informerar vi gärna om vad du skall tänka på vid anställning. Vi hjälper dig att utforma och skriva anställningsavtalet och även räkna på vad en anställd kostar.

Kreditupplysning och inkasso 

Behöver ni hjälp med kreditupplysningar? Svårt att få kunderna att betala sina fakturor?

Vi kan hjälpa er att göra en kreditupplysning på en ny eller befintlig kund samt skicka inkassokrav till de kunder som inte betalar sina fakturor.

Givetvis följer vi alla lagar och regler som finns kring detta.

Ekonomistyrning 

För att ha kontroll och förståelse för verksamhetens nuläge och utveckling är det viktigt att löpande följa upp och analysera företagets ekonomi. 

Vi kan hjälpa er att ta fram rapporter för uppföljning och analys samt budgetar t.ex. resultat-, likviditets- och investeringsbudget.

Controlling 

Vi hjälper er att analysera, effektivisera och dokumentera era rutiner och affärsprocesser.

Har ni tex. planer på att implementera ett nytt ekonomi- eller affärssystem och behöver hjälp med att ta fram en kravspecifikation?

Vi har lång erfarenhet av olika affärssystem och kan ställa de rätta frågorna till systemleverantörerna.

 

 

Våra program 

På Ekonomiteamet jobbar vi med Fortnox, men är även duktiga på andra program så som Visma, Mamut, Hogia, Softone, Scala och BL Info.

Övrigt

Vi är flexibla - vill ni så sitter vi på ert kontor och arbetar.

Ekonomiteamet i Stockholm AB      Bryggavägen 121     178 31 Ekerö