RidersBest HB

RiderBest erbjuder sina kunder snygga, smarta och funktionella produkter. I första hand kläder som vi även kan kundanpassa med t ex brodyr. Då vårt gemensamma intresse är hästsport väljer vi naturligtvis gärna produkter som fungerar ypperligt i hästmiljö. Kläderna passar dock lika bra till alla er som bara önskar funktionella fritidskläder.

http://www.ridersbest.se/

Ekonomiteamet sköter bolagets löpande bokföring och årsbokslut samt deklarationer för både bolaget och dess ägare. Systemen vi använder är Fortnox, BL Bokslut och BL Skatt. 

Åsas Fisk AB

Välkommen till oss på Åsas Fisk. Du hittar oss på Spånga Torgväg 11 i Spånga. Jag, Åsa, och mina medarbetare hälsar er välkomna in till oss. Hos oss hittar du fisk, skaldjur, delikatesser, ost, desserter, säsongens grönsaker och frukt mm – allt för att reta era smaklökar! Vi har även mat för avhämtning och fixar catering till er fest.

http://www.asasfisk.se/

Ekonomiteamet sköter bolagets löpande bokföring och löner samt årsbokslut, årsredovisning och deklaration. Systemen vi använder är Fortnox, BL Bokslut och BL Skatt. 

Postronic AB

Postronic är en av Sveriges ledande distributörer inom butiksdata och butiksdatasystem. Bolaget har funnit sedan 1998. De har 5 anställda och omsätter ca 20 MSEK per år.

Ekonomiteamet sköter all Postronic:s ekonomiadministration och sitter på plats på deras kontor i Sätra, i södra Stockholm, 2 halvdagar i veckan. Vårt uppdrag sträcker sig från att öppna posten till att göra årsbokslut och årsredovisning samt löner, det vill säga hela ekonomiflödet på företaget. Systemen vi använder är Visma Administration, Visma Lön 300 och Visma Bokslut.

Kontakt på Postronic är VD Lennart Berggren, tel: 08-5010 84 00.

Campadre Scandinavia AB

Campadre startades i november 2008 i Sverige. Sen februari 2009 har Campadre erbjudit kampanjer varje vecka till medlemmar i Sverige. Medlemsantalet har ökat snabbt til cirka 760 000 medlemmar idag. Campadre är en av Sveriges snabbaste e-handelssajter just nu.

Ekonomiteamets uppdrag på Campadre var att göra bokslut och årsredovisning för bokföringsåret 2010 samtidigt som vi hjälpte vi till att bygga upp en ekonomiavdelning bestående av 2 personer där vi införde dagliga och månatliga rutiner. En av våra konsulter var inhyrd som tf ekonomichef under perioden mars - september 2011. Idag är vi inne då och då som rådgivare inom bokföring.

Ekonomiteamet i Stockholm AB      Bryggavägen 121     178 31 Ekerö